Állásajánlat - 1 fő kisgyermeknevelő

Print
Ez az email képeket tartalmaz, amennyiben nem látja, nézze meg böngészőjében.
cimer3

Ajánlatkérési hírlevél

www.tiszaujvaros.hu | email | Telefon: (49) 548 000

A Tiszaújvárosi Humánszolgáltató Központ „Napsugár" Bölcsőde (cím: 3580 Tiszaújváros, Mátyás király út 34.) munkahelyre állást hirdet 1 fő kisgyermeknevelő munkakör betöltésére.

Feladatai: három éven aluli gyermekek gondozása-nevelése, harmonikus testi-szellemi fejlődésének segítése az életkori és egyéni sajátosságok figyelembevételével.

Jelentkezési feltételek:

  • önéletrajz,
  • csecsemő- és kisgyermeknevelő (BA), vagy bölcsődei szakgondozó (OKJ), vagy csecsemő- és kisgyermekgondozó (OKJ), vagy csecsemő- és kisgyermeknevelő-gondozó (OKJ), vagy csecsemő- és gyermeknevelő-gondozó (OKJ), vagy kisgyermekgondozó, -nevelő (OKJ), vagy csecsemő- és gyermekgondozó (OKJ) végzettséget igazoló bizonyítvány másolata,
  • bejegyzésmentes hatósági erkölcsi bizonyítvány,
  • hozzájáruló nyilatkozat az álláshirdetésben foglalt személyes adatok az álláshirdetéssel összefüggésben szükséges kezeléséhez,
  • nyilatkozat, amely szerint a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. év XXXI. törvény 15. §-ának (8) bekezdésében meghatározott ok a jelentkezővel szemben nem áll fenn.

Bérezés: a Közalkalmazottak Jogállásáról szóló törvény szerint.

A jelentkezéseket a Tiszaújvárosi Humánszolgáltató Központba, Poropatich Péter intézményvezetőhöz kell eljuttatni Tiszaújváros, Mátyás király út 34. címre. Jelentkezni csak a jelentkezési feltételekben felsorolt összes irat benyújtásával lehet, ellenkező esetben a jelentkezés érvénytelen. Az elbírálásnál előnyt jelent a tiszaújvárosi lakhely.

A jelentkezések beérkezésének határideje: 2012. december 15.

A pályázatok elbírálásának határideje: 2012. december 21.

Az állás 2013. január 02. napjától betölthető. A pályázattal kapcsolatban érdeklődni Völgyesiné Czinege Margit szakmai vezetőnél a 49/544-562-es telefonszámon lehet.


Leíratkozna?