Állásajánlat - 1 fő ápoló

Print
Ez az email képeket tartalmaz, amennyiben nem látja, nézze meg böngészőjében.
cimer3

Állásajánlat

www.tiszaujvaros.hu | email | Telefon: (49) 548 000

A Tiszaújvárosi Humánszolgáltató Központ állást hirdet 1 fő ápoló munkakör betöltésére.

Munkavégzés helye: „Ezüsthíd" Gondozóház (cím: 3580 Tiszaújváros, Bartók Béla út 1-3.).

Feladatai: a gondozóházban ellátást igénybe vevő teljes körű ellátása, ápolása-gondozása. A jogviszony időtartama: 1 fő határozott idejű kinevezés, 4 hónap próbaidő kikötéssel.

Jelentkezési feltételek:
• önéletrajz,
• az 1/2000. (I.7.) SzCsM rendelet 3. sz. melléklet 8.2. pontjában az ápoló munkakörre vonatkozó képesítésről szóló bizonyítvány másolata,
• bejegyzésmentes, 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány a Kjt. 20. § (4) és (5) bekezdésének megfelelően,
• hozzájáruló nyilatkozat az álláshirdetésben foglalt személyes adatok az álláshirdetéssel összefüggésben szükséges kezeléséhez.

Bérezés a Közalkalmazottak Jogállásáról szóló törvény szerint.

A jelentkezéseket a Tiszaújvárosi Humánszolgáltató Központba, Poropatich Péter Intézményvezetőhöz kell eljuttatni Tiszaújváros, Kazinczy út 3. címre. Jelentkezni csak a jelentkezési feltételekben felsorolt iratok együttes benyújtásával lehet, ellenkező esetben a jelentkezés érvénytelen. Kérjük a borítékon feltüntetni az állás iktatószámát: 2186/2014., valamint a munkakör megnevezését: ápoló.

Az álláshirdetés megjelentetője fenntartja magának a jogot, hogy az álláspályázati eljárást eredménytelenné nyilváníthatja.

A jelentkezések beérkezésének határideje 2014. november 05.

A pályázatok elbírálásának határideje: 2014. november 14.

Az állás az elbírálást követően azonnal betölthető. A pályázattal kapcsolatban érdeklődni Dulházi Istvánné intézményvezető-helyettesnél a 49/341-691-es telefonszámon lehet.


Leíratkozna?